Η ψυχή της Crazy Coconut …

 

Η Crazy Coconut δημιουργεί μοντέρνα χειροποίητα ρούχα που εκπέμπουν ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση!

Λατρεύει τις  λιτές γραμμές και τις λεπτομέρειες επιλέγοντας κατά παραγγελία prints που έχουν επιρροές από πολυπολιτισμικές κουλτούρες και έντονα χρώματα. Μποέμ και ροκ στοιχεία συμπληρώνουν την συλλογή δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των υφών και των υφασμάτων. Τα περισσότερα υφάσματα είναι μοναδικά και κατασκευάζονται στην Κωνασταντινούπολη.

Η Crazy Coconut είναι ένα νέο brand που δημιουργήθηκε το 2018 από την σχεδιάστρια Όλγα Καϊκτσόγλου, λάτρισσα των ζώων και χορτοφάγος με επιρροές από διάφορες κουλτούρες λόγω της καταγωγής της από την Κωνσταντινούπολη και την Καππαδοκία. Λατρεύει να αναμειγνύει στοιχεία από διάφορους πολιτισμούς εμπνεόμενη από τις Ανατολίτικες, Βυζαντινές και Ευρωπαϊκές παραδόσεις εμπλουτίζοντας τις συλλογές.

Είναι χαρά μας να δημιουργούμε μοντέρνα και κομψά ρούχα με ανεπιτήδευτο στυλ και δυναμική αύρα. Λατρεύουμε τις εμπνευσμένες, αυθεντικές και υψηλής αισθητικής γυναίκες εστιάζοντας στα συναισθήματα που μπορούν να μεταφέρουν τα ρούχα μας. Σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας της Crazy Coconut είναι η ηθική και η εμπιστοσύνη. Δίκαιες εργασιακές σχέσεις και αρχές της ηθικής μόδας είναι απαραίτητες ώστε να κυριαρχεί ο σεβασμός στους ανθρώπους και το ρούχο. Ο χρόνος που καταναλώνεται στο εργαστήριο μας είναι ανεκτίμητος καθώς η ενασχόληση και φροντίδα με τις λεπτομέρειες του κάθε ρούχου είναι και ο λόγος που θα το κάνει επιθυμητό και αγαπητό.

Καθώς η Crazy Coconut λατρεύει τα ζώα και τον πλανήτη προσπαθεί συνεχώς να εστιάζει σε υλικά όλο και λιγότερο επιβλαβή έως ότου κανείς να μην επηρεάζεται αρνητικά.

Τα ρούχα μας λατρεύουν να εκπέμπουν ζωντάνια, άνεση και στυλ! Σας περιμένουμε να τα γνωρίσετε!

 

Όλγα Καϊκτσόγλου  

Founder & Fashion designer    

Bella

Co-founder & real soulmate

 

 

 

 

 

Workshop 

Long jacket with flowers                   

 Crazy Coconut's part of top and skirt creation